MINDFULNESS & MEDITATION UNDERVISNING

Personlig, skræddersyet og fleksibel

 

Har du brug for:

 • at få hjælp til at navigere stress?

 • individuel hjælp til nogle udfordringer, du står overfor i dit liv lige nu?

 • at få hjælp og støtte til svære følelser du oplever?

 • personlig indførsel til og sparring på meditation og mindfulness?

 • at du kan få hjælp når du har brug for det?

 • at undervisningen og samtalerne er fleksible?

Photo by Natalia Figueredo

Photo by Natalia Figueredo

Photo by Ksenia Makagonova

Photo by Ksenia Makagonova

I vores samfund i dag, og i kraft af vores moderne livsstil, bliver vi bombarderet med indtryk, muligheder, krav, og det kan hurtigt blive overvældende og give en tilbagevendende følelse af at være bagud, af at mangle tid, eller af at føle sig utilstrækkelig.

Hvis det er tilfældet for dig, skal du vide, at du på ingen måde er den eneste.

Når vi ser nærmere på, hvordan vi som mennesker fungerer, vil vi se, at det pres vi oplever både kommer indefra og udefra, men kroppen skelner ikke mellem de to. Du kan lære at forstå, hvordan dit sind virker, og hvordan du kan skabe rum og overskud. Ved hjælp af øget opmærksomhed og mindfulness-teknikker kan du skabe mere plads og ro indefra, således at du bedre kan navigere din hverdag, dine relationer og dit følelsesliv.

Det er nemt at føle sig magtesløs, når livet bliver overvældende, her er mindfulness og meditation med til at give dig personlig handlekraft og en følelse af agens tilbage. Du vil opleve, at du har mulighed for at skifte perspektiv og gøre det der er bedst for dig i en given situation.

 

Hvorfor mindfulness og meditation?

 Det er nu videnskabeligt bevist, at mindfulness kan give os:

 • Mindre stress

 • Øget medfølelse

 • Øget opmærksomhed

 • Mindre tankemylder

 • Bedre helbred

Der er store fordele at hente ved at inkorporere mindfulness og meditation i dit liv.

Fysisk motion er blevet en naturlig del af vejen til velvære, og ligeledes kan du tænke på mindfulness og meditation som en form for mental fitness, der øger din mentale sundhed - ved at have en regelmæssig praksis styrker du dit sind og dine indre mentale depoter.

Vi ved i dag, at krop og sind påvirker hinanden, og derfor er det vigtigt at arbejde med og vedligeholde begge for at opnå velvære, balance og overskud.

 

FOrdele ved personlig undervisning

Især i starten kan det være svært for mange at starte en personlig meditationstræning. Der er en udbredt myte om, at man kun mediterer rigtigt, hvis man opnår fuldstændig ro i sindet, men det er langt fra rigtigt. Faktisk vil man ofte opleve, at når man starter med at meditere møder man uro og mental larm.

Det kan være demotiverende, hvis man tror man gør det forkert, og også hvis man sidder alene med det, derfor anbefaler jeg en kombination mellem selv-praksis og undervisning, da man således både kan holde sig motiveret og lære af mange andres erfaringer med en praksis, der er flere tusinde år gammel.

Jeg har gang på gang mødt folk som siger til mig; ”jeg har ikke lært at meditere, fordi jeg ikke kan stilne mit sind”. Men det er som at sige, at jeg ikke har lært at tale engelsk, fordi jeg ikke allerede taler engelsk. Meditation er en teknik, som skal øves og oparbejdes ligesom alle andre teknikker. Man skal ikke forvente perfektion fra start, til gengæld er det påvist at man fra start får de gavnlige effekter.

I mindfulness og meditation arbejder vi med sind, åndedræt, og krop. Du vil opleve, hvordan de tre er direkte forbundet, og jeg guider dig gennem et udvalg af teknikker, så du kan vælge dem, der virker bedst for dig. Meditation kan udføres siddende, gående og endda liggende. Vi starter med fundamentet, som er den siddende meditation med fokus på åndedrættet. Da jeg ligeledes har specialiseret mig i diverse teknikker indenfor meditation i bevægelse, vil du også blive indført i nogle af disse, hvis det giver mening for dig, og der hvor du er i livet lige nu.

  

Individuelt forløb:

I et individuelt forløb tager vi udgangspunkt i din situation lige nu. Vi kaster lys på den problemstilling, du står overfor, og ser hvordan du praktisk kan arbejde med den. I hver session vil du blive guidet gennem en eller flere øvelser, og vi vil også have en samtale omkring de udfordringer, du står og døjer med. Imellem hver session øver du de teknikker, du lærer, og ved næste session har du mulighed for at stille spørgsmål omkring de udfordringer du har mødt.

Pris:

En individuel session på 60 minutter: 350 kr.

5 sessioner på 60 minutter: 1500 kr.

  

Forløb i små hold:

Gå sammen med nogle venner eller bekendte og dan en gruppe på op til fem personer. Her vil forløbet give en generel indførsel til meditation og mindfulness-teknikker, som du skal praktisere mellem hver session. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål og få sparring på de udfordringer du møder ved hver session, da det er et hold er der naturligvis en begrænsning på, hvor dybt vi kan gå med individuelle problemstillinger. Fordelen ved at være et hold er, at der ofte er overlap i de udfordringer, du møder, når du påbegynder mindfulness og meditationspraksisser, så der er meget at lære fra hinanden.

En holdsession af 60 minutter - op til max 5 personer: 750 kr.

5 holdsessioner af 60 minutter - op til max 5 personer: 2500 kr.

Udfyld nedenstående formular for at booke en session eller et forløb. Skriv, om du er interesseret i individuelt forløb eller i holdforløbet.

Navn *
Navn

 

Hvordan foregår det helt praktisk?

Sessionerne foregår online så du nemt kan være med hjemmefra. Det foregår via videokonference programmet Zoom. Jeg sender dig et link, som giver dig adgang til vores private møderum. Du skal bruge computer og høretelefoner og sidde et roligt sted, hvor du kan være uforstyrret i løbet af hele sessionen.

 

LuiseJorgensen-headshot_Square.jpg

Hej, jeg hedder Luise, og jeg født og opvokset i Danmark.

Efter at have arbejdet en årrække i den danske kulturbranche rejste jeg i 2012 til Thailand for at ændre mit liv og fordybe mig i teknikker som meditation, qi gong og mindfulness. Jeg bosatte mig i Chiang Mai i Nordthailand, men ikke lang tid efter jeg var ankommet til denne nye by kulminerede en fysisk og emotionel udbrændthed, som jeg havde opbygget i løbet af nogle intense arbejdsår. Langsomt med stødt fik min krop og mit sind ro til at forny sig selv, og ved hjælp af især qi gong og traditionel kinesisk medicin fandt jeg balance og overskud på ny. Jeg endte med at bo fem år i Thailand og bruge mere en 4000 timer på at lære krop-og-sind teknikker.

Nu er jeg bosat i Spanien og arbejder med folk fra hele verden. Jeg er ligeledes i gang med at videreuddanne mig indenfor danseterapi, da jeg konstant søger at fordybe og forbedre min kunnen så jeg kan hjælpe mennesker med deres udfordringer bedst muligt.

 

Mine uddannelser:

BA i Antropologi fra Københavns Universitet, Danmark

Overbygning i Kulturproduktion ved Malmø Universitet, Sverige

Qi Gong Instruktør fra Thai Qi Holistics, Chiang Mai, Thailand

Mindfulness Facilitator ved TeamUp Coaching, Asian Leadership Institute, Chiang Mai, Thailand

DANCEmandala Movement Meditation Facilitator ved Centre for Movement Meditation, Chiang Mai, Thailand

Igangværende: 4-årig uddannelse i Danseterapi, PsiCORporal, Barcelona, Spanien

 

Derudover har jeg gennemført følgende kurser:

Vipassana Meditationskurser af 4-10 dages varighed ved Templerne Wat Tam Wua, Wat Suan Dokkh, og Wat Suan Mokkh, Thailand.

MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion ) 8-ugers online kursus ved lærerne Saki F. Santorelli, EdD, MA, & Florence Meleo-Meyer, MS, MA.

The Power Of Awareness. 7 ugers online kursus ved lærerne Tara Brach og Jack Kornfield.

Intensivt kursus: Learning to Listen: Intro to Somatic Movement ved Tara Eden.

Intensivt kursus: Positive Tension: The Art of Dance Improvisation ved Ophra Wolf.

Intensivt kursus Inner Dance ved Pi Villaraza.

 

Erfaring kort fortalt:

Udover at have arbejdet 1-1 og med små hold online, har jeg undervist ved BanyanTree Rehab Center, Thailand, New Life Foundation, Thailand, The Yoga Tree, Thailand, Københavns Yoga, Danmark, Praxis für Heilkunde, Tyskland, YogaFlow VLC, Spanien, Lotus Loft Valencia, Spanien og afholdt retreat ved Solterreno, Spanien.

Har du spørgsmål eller særlige forespørgsler så skriv til mig på luise@luisejorgensen.com.